About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound the actually teaching.

Contact Info

© Happytails 2021, All Rights Reserved.

Awesome Image
////

Hvad er en fysurgisk gennemgang og hvad indebærer det?

Ganganalyse
Jeg starter med at se hvordan hunden går og danner mig et billede af hvor den eventuelt kan have nogle spændinger eller restriktioner ud fra dens bevægemønster.  

Muskelanalyse
Her danner jeg mig et overblik over hundens kropsbygning og ser og mærker efter, om der er forskel på muskelmassen, f.eks. om den støtter mere på højre bagben end på venstre.  

Palpation
Jeg mærker hunden igennem for spændinger i blødvævet og for restriktioner i leddene, samt eventuelle forskydninger i hvirvelsøjlen.  

Vurdering
Her ser jeg på de spændinger og restriktioner jeg har fundet og laver en plan for hvordan jeg vil arbejde med det.  

Afspænding
I afspændingen har jeg en række forskellige terapiformer at gøre brug af, blandt andet massage, kranio sakral terapi, ledmobilisering, laserterapi og akupressur. Alt efter hvad jeg har fundet på hundens krop, vælger jeg de mest passende terapiformer ud fra dette.  

Øvelser
Alt efter hvad jeg har fundet af spændinger og restriktioner, viser jeg ejer nogle øvelser de kan udføre hjemme. Det kan være alt lige fra styrke-, balance-, genoptrænende eller mobiliserende øvelser til at fremme eller vedligeholde mobilitet i hundens krop, alt efter hvad den har behov for.  

Opfølgning
Når gennemgangen er slut aftaler jeg i samarbejde med ejer om jeg skal se hunden igen og i givet fald hvornår.